Applicatie help

Discussie in 'Tutorials (prep for dump)' gestart door Rakaan, 24 mrt 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Rakaan

  Rakaan The prince
  Owner

  In-game naam:
  Rakaan
  Waar kijk je naar in een applicatie? Je applicatie moet ons laten zien dat je beschikt over de vaardigheden om de Helper-rol op zich te nemen. De toepassingen die we graag lezen, zijn programma's die flair en persoonlijkheid tonen, die applicaties die duidelijk hun ervaringen gebruiken om aan te geven waarom ze geschikt zijn voor het Staff-team. Zorg ervoor dat je applicatie goed gepresenteerd is Het eerste dat we zien wanneer we uw applicatie openen, is de presentatie, dus ja het doet ertoe. Er zijn een paar dingen om op te noemen over hoe je je aanvraag goed kunt presenteren:
  • Probeer geen overmatige kleuren in je applicatie te gebruiken. Wij geven de voorkeur aan het gebruik van zwart lettertype alleen omdat het gemakkelijker te lezen is.
  • Probeer niet te veel vetgedrukte tekst te gebruiken. We geven er de voorkeur aan om alleen de vragen vet te maken, want het maakt het makkelijker om te lezen.
  • Probeer overmatig gebruik van smilies te vermijden. Je applicatie ziet er veel slordiger uit wanneer het 90% emoticons en 10% tekst is.
  • Zorg ervoor dat je de spelling in je applicatie controleert.
  Dit zijn slechts tips voor het structureren van uw toepassing, natuurlijk als je meer creatief wilt worden met kunst enz. Bent je welkom om dit te doen!

  Zorg ervoor dat je uitleg geeft over uitspraken die je doet en hoe ze betrekking hebben op de rol waarvoor je solliciteert.
  Telkens wanneer je een verklaring aflegt als "Ik ben dit ...", "Ik heb dit gedaan ...", zorg er dan voor dat je het volgt met een uitleg waarom dat belangrijk is voor ons om te weten. Geef enkele voorbeelden om te laten zien dat je bepaalde vaardigheden hebt ontwikkeld, leg uit waarom je ervaringen aantonen dat je gelijk hebt voor de Helper-rol. Gebruik vanzelfsprekend gezond verstand, we hebben geen verklaring nodig voor eenvoudige uitspraken zoals leeftijd of tijdzone.

  Maak uw applicatie die uniek is voor je
  Je applicatie moet een weerspiegeling zijn van wie je bent. We weten dat je allemaal over vaardigheden, ervaringen en persoonlijkheidskenmerken beschikt die je uniek maken en we willen die weerspiegeld zien in je applicatie.
  Lees je antwoorden door en vraag jezelf af of je antwoorden op de applicatie van iemand anders zou kunnen plaatsen en het zou passen. Als het antwoord ja is, overweeg dan om het te veranderen, en zorg ervoor dat het past bij je eigen individuele gedachten, ervaringen en eigenschappen. Ten tweede vertellen mensen ons vaak dat er geen plaats is om extra informatie in hun aanvraag te plaatsen. Ja, je moet wel reageren op elke vraag in het formaat, maar je bent vrij om je eigen vragen toe te voegen. Het is jouw applicatie en je bent vrij om er net zo creatief mee te zijn als je wilt.

  Wees eerlijk in je sollicitatie

  Het is voor ons duidelijk wanneer je dingen schrijft waarvan je denkt dat we ze willen horen, maar die geen nauwkeurige weergave van jezelf zijn. Als je helper aanvraagt, ben je duidelijk gepassioneerd over de server, concentreer je niet zozeer op het proberen te zeggen wat juist is. Richt je in plaats daarvan op je passie om een Helper te zijn en dat zal je potentieel laten zien. Ten tweede, verberg je overtredingen niet. We controleren de achtergrond van alle aanvragers en als je liegt over je aanvraag, leidt dit tot onmiddellijke weigering.
   
  Gregor en bassto vinden dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.