Met de billen bloot

Discussie in 'Servernieuws' gestart door Rakaan, 12 mrt 2018.

 1. Rakaan

  Rakaan The prince
  Owner

  In-game naam:
  Rakaan
  Hallo Hobbellaars,

  Sinds ik Hobbelcraft heb overgenomen als owner zijn er best wat dingen veranderd en gebeurd. Afgelopen weekend hebben we met de mods vergaderd en besloten dat het tijd is om openheid van zaken te geven.

  We hebben met alle moderators gesproken de afgelopen tijd. Met een aantal mensen hebben we in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. We willen deze mensen ontzettend bedanken voor de fantastische inzet de afgelopen jaren en hopen jullie alsnog op Hobbelcraft te mogen verwelkomen als speler!

  Daarnaast zijn er een aantal andere dingen voorgevallen. In alle drukte van de overname is de instructie van nieuwe moderators niet goed verlopen en is er miscommunicatie ontstaan. Daardoor kon het gebeuren dat mensen creative-rechten gebruikt hebben waar dat niet de bedoeling was. We hebben met deze mensen gesproken en maatregelen genomen. Verder hebben we alles kunnen rollbacken. We trekken hier een les uit en zullen ons uiterste best doen om deze situaties in de toekomst te voorkomen.

  Een van de maatregelen om dit in de toekomst te voorkomen, is de invoering van de Helper-rank. Over de precieze invulling van de rank en hoe je je kunt opgeven als Helper volgt aan het einde van de week nog een topic! De eerste Helper zal je niet worden, UberGame gaat vanaf vandaag beginnen als Helper en daarmee ook meehelpen met het vormgeven van deze rank. Verder komt Linkforsoad een extra paar handen aanbieden. Jullie zullen hem de komende tijd als developer rond zien lopen in-game, maar aan de achterkant helpt hij met veel meer dingen mee.

  Mocht je nog vragen hebben dan kan je die natuurlijk in dit topic stellen. Om welke moderators het precies gaat laten we in het midden, we vinden het niet netjes om nog een schop na te geven. Zouden jullie daar rekening mee willen houden en niet naar willen vragen? Dank!

  Ik hoop jullie allemaal te zien op Hobbelcraft
   
 2. MR_gamer_NL

  MR_gamer_NL Hobbelaar
  Elite

  In-game naam:
  MR_gamer_NL
  Hoop dat de moderators een leuke tijd hebben gehad op de server :)